Knäckebrot s gorgonzolou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Chléb Knaeckebrot
  • 300 g Sýr Gorgonzola
  • 4 polévková lžíce Pesto
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 622 kcal
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 1140 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 75 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Gorgonzolu nakrájíme na tenké plátky a obložíme jimi krajíčky chleba. Každý krajíc potřeme pestem.

  • 2

    Podáváme jako rychlé pohoštění.

Komentáře k receptu