Hermelín s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 442 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 1205 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 311.3 mg
 - Draslík 116.5 mg
 - Vláknina 2504.8 mg
 - Vitamín A 2504.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.8 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hermelín nakrájíme na tenké plátky a urovnáme do pánvičky vymazané máslem. Na sýr rozklepneme vejce, bílky osolíme, opepříme, posypeme oloupanou, jemně nakrájenou cibulí a tenkými plátky okurky. Na mírném ohni zahříváme, až se sýr roztaví a bílky ztuhnou.
 - 
                                2
Pokrm ihned upravíme na talíře a pokapeme kečupem.