Jablka s křenovou šlehačkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 163 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 11 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 34.4 mg
- Draslík 111.4 mg
- Vláknina 4190 mg
- Vitamín A 4190 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupaný křen jemně nastrouháme, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a osladíme. Smetanu dotuha ušleháme a promícháme s připraveným křenem. 
- 
                                2Oloupaná jablka nakrájíme na čtvrtky, zbavíme jádřinců a zakapeme citronovou šťávou. Do důlků po jádřincích nastříkáme křenovou šlehačku. 
- 
                                3Jablka podáváme na omytých listech hlávkového salátu jako studený předkrm. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        