Řecká rajčata

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 400 g Rajčata
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 20 g Bazalka
  • 75 g Sýr Feta
  • 3 polévková lžíce Jogurt bílý
  • 1 polévková lžíce Ocet vinný
  • 2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 51 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 382 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 4.7 mg
  • Draslík 198.1 mg
  • Vláknina 2488.3 mg
  • Vitamín A 2488.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata nakrájíme na tenké plátky, kolečka cibule rozložíme na velký servírovací tác, osolíme a opepříme.

  • 2

    Sýr feta, jogurt, olej a ocet rozmixujeme dohladka. Na rajčata dáme zálivku, ozdobíme bazalkou.

Komentáře k receptu