Netradiční fondue z hermelínu

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 140 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Mrkev kořen
  • 100 g Krabí tyčinky
  • 30 g Krevety tygří - loupané
  • 20 g Hroznové víno
  • 4 ks Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 1 ks Klobása ostravská
  • 1 ks Párky Frankfurtské
  • 6 plátek Chléb konzumní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 445 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 67 g
  • Sodík 41 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 81.6 mg
  • Draslík 37.6 mg
  • Vláknina 1993 mg
  • Vitamín A 1993 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Párek, klobásu, mrkev, toustový chléb a surimi tyčinky pokrájíme na kostičky. Sýry rozbalíme a přendáme do zapékací mísy.

  • 2

    Pečeme při 180 °C 20 minut. Poté sýry z trouby vyjmeme a na povrchu rozkrojíme do kříže a cípky vytočíme nahoru. Zbývající suroviny dle libosti napichujeme na vidličku a namáčíme do rozpuštěného hermelínu.

Komentáře k receptu