Vepřová žebírka pečená na oleji
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 680 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 59 g
- Sodík 345 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 177 mg
- Draslík 503.2 mg
- Vláknina 2749.8 mg
- Vitamín A 2749.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vepřová žebírka omyjeme a maso do poloviny odřízneme od kosti. Naklepeme, po okrajích nařízneme, osolíme a mírně opepříme. 
- 
                                2Na pánvi na rozehřátém oleji opečeme žebírka po obou stranách doměkka. 
- 
                                3Na talířích potřeme žebra máslem, ozdobíme omytým hlávkovým salátem a doplníme dílkem omytého citronu. 
- 
                                4Můžeme podávat s různě upravenými bramborami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        