Brambory pečené s mlékem a skořicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 300 kcal
 - Sacharidy 38 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 989 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 32 mg
 - Draslík 845.8 mg
 - Vláknina 14146.2 mg
 - Vitamín A 14146.2 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na silnější plátky. Vyskládáme do pekáčku, přidáme máslo, posypeme solí, pepřem, špetkou mletého muškátu, mletou skořicí a zalijeme mlékem. Pekáček vložíme do vyhřáté trouby a pečeme doměkka. Mléko by se mělo úplně odpařit.