Ukrajinský salát
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 123 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 2 g
- Sodík 252 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 6.5 mg
- Draslík 656.4 mg
- Vláknina 10318 mg
- Vitamín A 10318 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupané brambory uvaříme, necháme vychladnout a potom je nakrájíme na malé kousky. 
- 
                                2Omytý hlávkový salát nakrájíme na proužky a spolu s jemně nakrájenou cibulí přidáme k bramborám. Nakonec vmícháme omyté a nastrouhané ředkvičky. 
- 
                                3V míse vše spojíme jogurtem a dochutíme solí, cukrem a citronovou šťávou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        