Studená ředkvičková polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 94 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 158 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 14.3 mg
 - Draslík 464.7 mg
 - Vláknina 4049 mg
 - Vitamín A 4049 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.5 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté ředkvičky (3/4 množství) najemno nastrouháme. Přidáme k nim jogurt, olej, citronovou šťávu, sůl, pepř a vše dobře rozmícháme.
 - 
                                2
Směs nalijeme do misek a každou porci ozdobíme zbylými, na kolečka nakrájenými ředkvičkami.
 - 
                                3
Polévku můžeme posypat naklíčenými semínky ředkviček nebo nasekanou řeřichou.