Jogurt s broskví a medem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 344 kcal
 - Sacharidy 74 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 71 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 74 g
 - Cholesterol 19.5 mg
 - Draslík 605.7 mg
 - Vláknina 5640 mg
 - Vitamín A 5640 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.9 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Broskev opláchneme, necháme okapat a sloupneme. Poté vyjmeme pecku a broskev nakrájíme na kostičky.
 - 
                                2
V misce promícháme jogurt s medem a přimícháme broskev.