Fazolové lusky s máslem a strouhankou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 141 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 30 mg
 - Draslík 347.1 mg
 - Vláknina 8796.2 mg
 - Vitamín A 8796.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.9 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 29.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazolové lusky omyjeme, zbavíme vláken a uvaříme v osolené vodě doměkka. Lusky ocedíme, necháme okapat a rozložíme na talíř.
 - 
                                2
Strouhanku opražíme na másle dosvětlehněda, osolíme, opepříme a dáme na fazolky.
 - 
                                3
Nakonec pokrm posypeme sekanou petrželovou natí.