Gratinovaná žabí stehýnka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 704 kcal
- Sacharidy 51 g
- Tuky 28 g
- Sodík 718 mg
- Bílkoviny 56 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 328.9 mg
- Draslík 907.9 mg
- Vláknina 3039.8 mg
- Vitamín A 3039.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.6 mg
- Vitamín E 3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Šalotku oloupeme a pokrájíme na drobné kousky, osmahneme na rozpáleném másle. 
- 
                                2Přidáme žabí stehýnka, která jsme osolili a opepřili. 
- 
                                3Minutu opékáme, poté podlijeme vermutem, rybím vývarem a bešamelem, přidáme pokrájené žampiony a žloutky. 
- 
                                4Stehýnka přendáme do zapékací nádoby, zalijeme omáčkou, posypeme strouhaným sýrem a pečeme 20 minut při 200°C 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        