Přírodní telecí plátek
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 322 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 19 g
- Sodík 223 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 152.6 mg
- Draslík 625.8 mg
- Vláknina 79.5 mg
- Vitamín A 79.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso necháme 20 minut odležet při pokojové teplotě. 
- 
                                2Osolíme, opepříme a necháme ho osmahnout na rozpáleném másle. 
- 
                                3Smažíme 3 minuty z jedné strany a 2 minuty z druhé. 
- 
                                4Vhodnou přílohou je vařená rýže či rýžový pilaf. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        