Italské těstoviny s česnekem a petrželí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 523 kcal
- Sacharidy 83 g
- Tuky 13 g
- Sodík 121 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 83 g
- Cholesterol 16.5 mg
- Draslík 72.7 mg
- Vláknina 1301.3 mg
- Vitamín A 1301.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Těstoviny vaříme ve slané vodě po dobu 4 minut. Propláchneme je teplou vodou a necháme je oschnout a odložíme bokem na teplé místo. 
- 
                                2Na pánvi necháme rozpustit máslo a osmahneme česnek. Těstoviny dáme na pánev a pečlivě je promícháme s česnekem, aby se chutě promíchali. Několik minut smažíme, za stálého míchání. 
- 
                                3Vše zakápneme olivovým olejem, a sejmeme z ohně. Posypeme nasekanou petrželkou. Přidáme špetku soli a pepře, naaranžujeme nasekané bylinky a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        