Máslo s červeným pepřem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 52 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 7.5 mg
 - Draslík 32.5 mg
 - Vláknina 765.2 mg
 - Vitamín A 765.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.2 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Máslo vložíme do mísy a v pokojové teplotě ho necháme změknout k dalšímu zpracování. Cibuli nasekáme najemno a přidáme ji k máslu, zalijeme pomerančovou šťávou a ochutíme mletým novým kořením. Zrnka červeného pepře čerstvě nameleme nebo rozdrtíme a přidáme do mísy. Vidličkou zapracujeme všechny ingredience do másla, máslo zabalíme do fólie a necháme v lednici ztuhnout.