Broskvový koláč s mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 518 kcal
 - Sacharidy 60 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 41 g
 - Cholesterol 30 mg
 - Draslík 371.3 mg
 - Vláknina 9641.7 mg
 - Vitamín A 9641.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.8 mg
 - Vitamín E 5.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 28.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Broskve oloupeme, rozčtvrtíme a vyjmeme pecky. Do mísy nasypeme mouku, přisypeme cukr, drcené mandle, přidáme máslo a vypracujeme těsto. Do pekáče na dno položíme broskve, zakryjeme těstem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme půl hodiny.
 - 
                                2
Koláč naporcujeme, upravíme na servírovací mísu a teplý podáváme.