Pstruh na másle s kmínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 339 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 863 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 99 mg
 - Draslík 812 mg
 - Vláknina 13014.5 mg
 - Vitamín A 13014.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 94 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Předehřejeme troubu na 220 stupňů. Plech vyložíme pečicím papírem. Očištěné a omyté pstruhy osušíme, celé ryby potřeme solí a naskládáme na připravený plech.
 - 
                                2
Omyté citrony nakrájíme na tenká kolečka, ze kterých polovinu vložíme dovnitř pstruhů. Ryby naplníme také lístky tymiánu, vnitřek posypeme pepřem, poskládáme na půlku naplátkovaného másla. Navrch naskládáme zbylé citrónové plátky a druhou polovinu másla. Nakonec posypeme ryby kmínem a vložíme do nahřáté trouby.
 - 
                                3
Pečeme 15 - 20 minut, po upečení necháme ryby 5 minut odpočinout a servírujeme.