Pstruh v hořčičné omáčce
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 427 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 21 g
- Sodík 85 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 104.8 mg
- Draslík 626.9 mg
- Vláknina 2671.6 mg
- Vitamín A 2671.6 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Z másla, mléka a mouky připravíme bešamelovou omáčku, kterou povaříme 20 minut. 
- 
                                2Přidáme sůl, pepř a muškátový oříšek. 
- 
                                3Odstavíme a přidáme hořčici a nasekanou petrželku. 
- 
                                4Filety ryby zakápneme citronovou šťávou, osolíme a posypeme paprikou. 
- 
                                5Dáme do pekáčku, zalijeme bešamelovou omáčkou a zapečeme 15 minut na 200 °C. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        