Šnečci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Anglická slanina
  • 250 g Listové těsto
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 499 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 229 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 114.6 mg
  • Draslík 81.5 mg
  • Vláknina 1986.5 mg
  • Vitamín A 1986.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plech vyložíme pečicím papírem, troubu předehřejeme na 180 °C.

  • 2

    Na pomoučeném vále rozválíme těsto.

  • 3

    Těsto potřeme kečupem, v němž jsme rozmíchali utřený česnek. Poklademe plátky slaniny a sýra. Srolujeme do rolády, krájíme na 1,5 c, silné plátky, klademe na plech a potíráme rozšlehaným vejcem.

  • 4

    Šnečky pečeme v předehřáté troubě dozlatova.

Komentáře k receptu