Opečený chřest v sýrovém těstíčku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Kečup
  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 40 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 300 g Chřest sterilovaný
  • 20 g Olej stolní
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 šálek Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 419 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 628 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 277.4 mg
  • Draslík 335.7 mg
  • Vláknina 5430 mg
  • Vitamín A 5430 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 27.6 mg
  • Vitamín E 2.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Sterilovaný chřest necháme okapat. Z rozšlehaných vajec, mouky, nastrouhaného eidamu, soli a mléka připravíme těstíčko.

  • 2

    Připravený chřest v těstíčku obalíme a opečeme na oleji.

  • 3

    Podáváme s kečupem.

Komentáře k receptu