Gratinované ryby

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 350 g Filé rybí
  • 400 g Brambory
  • 60 g Sýr Parmezán
  • 150 g Sýr Eidam cihla 45%
  • 3 g Chilli koření mleté
  • 6 g Pažitka
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 200 g Protlak rajčatový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 438 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 678 mg
  • Bílkoviny 55 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 52.6 mg
  • Draslík 517.1 mg
  • Vláknina 5115.3 mg
  • Vitamín A 5115.3 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.8 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory pokrájíme na plátky. Rybí maso nakrájíme na menší kousky.

  • 2

    Smícháme rajčatovou omáčku, rybí maso, chilli, sekanou pažitku a strouhaný parmezán.

  • 3

    Zapékací mísu vytřeme máslem, na dno naskládáme brambory, přelijeme masovou směsí, osolíme a opepříme a posypeme strouhaným sýrem.

  • 4

    Pečeme při 210 °C cca 40 minut.

Komentáře k receptu