Pastýřský salát se sýrem fetta
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 166 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 12 g
- Sodík 391 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 17 mg
- Draslík 538.8 mg
- Vláknina 6090.8 mg
- Vitamín A 6090.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rajčata a okurku omyjeme, nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a rovněž nakrájíme. Chilli papričku očistíme, odstraníme semínka a nasekáme nadrobno. Omytou petrželku najemno nasekáme. 
- 
                                2Dresink vinaigrette ušleháme z octa, oleje, soli a pepře a promícháme s připravenou zeleninou. Vše vložíme do salátové mísy. 
- 
                                3Sýr fetta nakrájíme na kostičky, rozložíme na salát, dozdobíme olivami a podáváme. 
- 
                                4Jako přílohu můžeme použít například sezamové chlebové placky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        