Míchaná vajíčka středomořská
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 386 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 27 g
- Sodík 172 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 490.7 mg
- Draslík 533.4 mg
- Vláknina 4581.5 mg
- Vitamín A 4581.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 158.1 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyjeme a na malé kostičky rozkrájíme paprikový lusk a rajčata. Z paprikového lusku přitom odstraníme semínka. Oloupeme a nadrobno nakrájíme cibuli a česnek. Na kostičky nakrájíme ovčí sýr. 
- 
                                2Na malé pánvi rozpálíme olivový olej a podusíme v něm česnek a cibuli. V polévkovém talíři rozšleháme vidličkou vejce, opepříme a vmícháme kostičky ovčího sýra. 
- 
                                3Kostičky rajčat a papriky krátce podusíme na pánvi. Na pánev přidáme rozšlehaná vejce a mícháme, dokud pokrm nezhoustne. 
- 
                                4Omyjeme čerstvé bylinky, po okapání najemno nasekáme a vaječinu posypeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        