Tvaroh po provensálsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 130 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 448 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 56.9 mg
 - Vláknina 2689.8 mg
 - Vitamín A 2689.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.6 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse umícháme mírně osolený tvaroh s rozmačkanými olivami, jemně nakrájenou cibulí a nasekanou pažitkou. Opepříme a dobře rozmícháme.
 - 
                                2
Utřený tvaroh v servírovací míse pokapeme olejem tak, aby se na povrchu utvořila slabá vrstvička oleje.
 - 
                                3
Necháme odpočinout v chladu 1 den.