Smažený panír po indicku
Suroviny
- 50 g Máslo čerstvé
 - 1 kávová lžička Kmín drcený
 - 2 kávová lžička Koriandr mletý
 - 1 kávová lžička Koriandr čerstvý
 - 1 ks Cibule
 - 2 ks Rajčata
 - 1 ks Zázvor celý
 - 4 ks Hřebíček
 - 5 ks Chilli paprička
 - 15 ks Pepř černý celý
 - 2 ks Paprika zelená
 - 1 ks Skořice celá
 - 3 ks Kardamom černý
 - 0.5 kg Tvaroh tvrdý
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 353 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 13 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 15 mg
 - Draslík 377.3 mg
 - Vláknina 15550.2 mg
 - Vitamín A 15550.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 60 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Sýr nakrájíme na jemné plátky. Papriky rozkrojíme vejpůl, zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky. Červené chilli zbavíme stonků, nakrájíme a zbavíme jadérek. Zázvor nakrájíme na plátky. Oloupanou a omytou cibuli rozčtvrtíme.
 - 
                                2
Na pánvi osmahneme směs koriandru, kmínu, hřebíčku, skořice, pepře a černého kardamomu. Tuto směs následně umeleme. Na jiné pánvi necháme rozpustit máslo a nadrobno nakrájenou cibuli na něm osmažíme, dokud nezhnědne.
 - 
                                3
Na pánev s cibulí umístíme plátky tvarohu, vnitřek rajčat a dochutíme špetkou soli. Vše následně smažíme, dokud směs nepustí veškerou vodu. Když je tvaroh propečený, zalijeme jej směsí koření a zeleniny a ještě 3 minuty smažíme.
 - 
                                4
Ozdobíme lístky koriandru a ihned podáváme.