Brambory vařené s tvarohovou nádivkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 356 kcal
 - Sacharidy 55 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 194 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 31.3 mg
 - Draslík 27.6 mg
 - Vláknina 6960.5 mg
 - Vitamín A 6960.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oškrábeme a uvaříme v osolené vodě s kmínem doměkka. Scedíme je a dáme do nahřáté mísy s pokličkou.
 - 
                                2
Tvaroh prolisujeme, našleháme se smetanou, osolíme a přidáme jemně nasekanou pažitku.
 - 
                                3
Tvarohem brambory přelijeme nebo podáváme zvlášť v misce, do které kousky brambor namáčíme.