Pomázanka z domácího pivního sýru
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 221 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 11 g
- Sodík 487 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 54.6 mg
- Vláknina 1208 mg
- Vitamín A 1208 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Domácí pivní sýr [50579]: 
- 
                                2Tvaroh nastrouháme, osolíme, promícháme s kmínem a nejlépe v keramické uzavíratelné míse ho pokropíme pivem a důkladně upěchujeme. Mísu přikryjeme čistou utěrkou, přiklopíme víkem a tvaroh necháme alespoň 5 dní uležet na teplém místě. V průběhu zrání sýr občas pokropíme pivem. 
- 
                                3V míse utřeme změklé máslo s domácím pivním sýrem do pěny, přisypeme sladkou papriku a najemno nakrájenou cibuli, vše důkladně promícháme a případně ještě dochutíme pepřem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        