Okurka plněná krémovým sýrem s krevetami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 241 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 279 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 133.8 mg
 - Draslík 207.8 mg
 - Vláknina 928.8 mg
 - Vitamín A 928.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Krevety uvaříme, nakrájíme na větší kostky a pokapeme citronovou šťávou.
 - 
                                2
Opraný kopr osušíme, nasekáme na jemno a prolijeme bílým vínem.
 - 
                                3
Sýr vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme krevety a zamícháme.
 - 
                                4
Omytou okurku osušíme, rozkrojíme podélně a dvakrát napříč, odstraníme jádra.
 - 
                                5
Okurky naplníme krevetovou směsí, ozdobíme koprem a servírujeme.