Obalené plody moře (tempura) se sojovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 800 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 1404 mg
 - Bílkoviny 246 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 1071.1 mg
 - Draslík 122.4 mg
 - Vláknina 776 mg
 - Vitamín A 776 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Krevety vyloupeme, očistíme a nařízneme, aby se při smažení nezkroutily. Kroužky z olidní zbavíme blány. Rybí filé pokrájíme na proužky.
 - 
                                2
Směs na obalování smícháme podle návodu s vodou. Těstíčko bude hrudkovité a v takovém těstíčku obalíme všechno maso.
 - 
                                3
Připravené maso smažíme po dvou kusech masa na jednu várku ve woku na oleji při vysoké teplotě (minimálně 190°C). Maso usmažíme na slabě zlatavou barvu. Usmažené maso odkládáme na ubrousky, abychom ho zbavili přebytečného oleje.
 - 
                                4
Maso podáváme horké s japonskou sojovou omáčkou, v které maso namáčíme.