Uzené mušle v rýži

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Pórek
  • 120 g Sýr Eidam cihla 45%
  • 300 g Mušle v nálevu
  • 2 špetka Sůl
  • 4 šálek Rýže dušená
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 315 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 1265 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 68.7 mg
  • Draslík 503.3 mg
  • Vláknina 2526 mg
  • Vitamín A 2526 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.5 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pórek nakrájíme na kolečka a na oleji dusíme se 2 lžícemi vody a solí. Do horké dušené rýže vmícháme upravený pórek a scezené a okapané mušle.

  • 2

    Servírujeme posypané strouhaným sýrem.

Komentáře k receptu