Krabí maso s bambusem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 456 kcal
 - Sacharidy 38 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 1321 mg
 - Bílkoviny 43 g
 - Uhlovodany 38 g
 - Cholesterol 119.8 mg
 - Draslík 1457 mg
 - Vláknina 10300 mg
 - Vitamín A 10300 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 36 mg
 - Vitamín E 3.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné krabí maso nadrobno nakrájíme a promícháme s bílkem, škrobem rozmíchaným s trochou vody a se solí. Smažíme na pánvi na rozehřátém oleji dozlatova. Maso vyjmeme a necháme okapat.
 - 
                                2
Do pánve vložíme bambusové výhonky a pórek, obojí nakrájené na plátky. Zalijeme trochou vývaru a po chvíli přidáme měkké maso. Ochutíme vínem, wei-su, solí a zahustíme zbylým škrobem rozmíchaný s trochou vody.