Krevetové tapas
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 111 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 244 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 65.6 mg
 - Draslík 121.3 mg
 - Vláknina 4106.3 mg
 - Vitamín A 4106.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 44.2 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vyloupané krevety dáme do mísy a pokapeme je šťávou z jednoho citrónu. Menší červenou papriku rozkrojíme a odstraníme jadérka. Cibuli a česnek oloupeme, spolu s paprikou nasekáme nadrobno, přidáme do misky ke krevetám.
 - 
                                2
Zalijeme olejem, osolíme, opepříme, všechny suroviny důkladně promícháme a dáme na hodinu do lednice odležet.
 - 
                                3
Před podáváním krevety několik minut prohřejeme.