Candát pečený na olivovém oleji
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 367 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 116 mg
 - Bílkoviny 69 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1.5 mg
 - Vláknina 146.4 mg
 - Vitamín A 146.4 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Candáta naporcujeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Takto připravené porce pečeme na oleji v troubě předehřáté na 220°C. Během pečení porce obrátíme.
 - 
                                2
Servírujeme s plátkem citronu.