Cibulovo-ředkvová pasta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 255 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 117 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 769.9 mg
 - Vláknina 1653.1 mg
 - Vitamín A 1653.1 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 129.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ředkev, celer a kedlubnu důkladně očistíme, dobře omyjeme, na jemném struhadle nastrouháme do misky, cibuli oloupeme a také nastrouháme. Všechny suroviny v misce dobře promícháme, přilijeme olej, podle vlastní chuti osolíme, opepříme, ještě promícháme a pastu odložíme na krátkou dobu do ledničky odpočinout.