Kuřecí roláda v sýru, šunce a slanině
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1008 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 79 g
- Sodík 402 mg
- Bílkoviny 71 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 281.7 mg
- Draslík 649.5 mg
- Vláknina 59.8 mg
- Vitamín A 59.8 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.5 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Polotovar – kuřecí roládu osolíme a poprášíme sladkou paprikou. Poté roládu zabalíme do plátků šunky, přes ně roládu zabalíme do tence krájeného ementálu, poté opět v šunce, na závěr roládu zabalíme do plátků slaniny. Před pečením roládu převážeme potravinářským provázkem nebo režnou nití. 
- 
                                2V pekáči rozpustíme máslo, na něj vložíme roládu, mírně podlijeme vodou, přiklopíme, vložíme do předehřáté trouby. V průběhu dušení roládu poléváme, podle potřeby podlijeme vodou. 
- 
                                3Po dvaceti minutách sejmeme poklici a roládu pečeme. Během pečení roládu poléváme výpekem, podle potřeby podlijeme vodou a také ji obracíme, aby se propekla rovnoměrně. 
- 
                                4Roládu můžeme podávat také nastudeno. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        