Krůtí nudličky s rajčaty a feferony
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 550 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 38 g
- Sodík 211 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 113.8 mg
- Draslík 725.5 mg
- Vláknina 3102.1 mg
- Vitamín A 3102.1 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.5 mg
- Vitamín E 2.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytá a osušená krůtí prsa nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme nadrobno, spařená rajčata oloupeme, vykrojíme semena a nakrájíme na měsíčky. Z feferonek odstraníme semínka a nakrájíme na tenké nudličky, petrželovou nať nasekáme nadrobno. 
- 
                                2Cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso, osolíme, opepříme a zarestujeme. Maso zalijeme vodou, přidáme hřebíčky a za občasného míchání dusíme. V průběhu dušení přimícháme rajčata a feferonky. K téměř měkkému masu přilijeme víno, necháme mírně zredukovat a odstavíme. 
- 
                                3Maso podáváme posypané petrželovou natí. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        