Velikonoční nádivka z mikrovlnné trouby
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 319 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 18 g
- Sodík 325 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 43.9 mg
- Draslík 168.3 mg
- Vláknina 756.3 mg
- Vitamín A 756.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Uzené i vařené maso nakrájíme na malé kousky, kopřivy nasekáme, nakrájené žemle namočíme do vývaru, vejce rozšleháme se solí, pepřem a všechny suroviny promícháme. 
- 
                                2Skleněnou mísu dobře vymažeme máslem, připravenou směs rozložíme do mísy, kterou vložíme do mikrovlnné trouby, přiklopíme víkem a necháme 6 minut dusit. Hotovou nádivku vytáhneme z trouby, přikrytou 2 minuty necháme odležet, po vychladnutí krájíme na porce. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        