Velikonoční hlavička I
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 360 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 23 g
- Sodík 97994 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 236.1 mg
- Draslík 482.9 mg
- Vláknina 3454 mg
- Vitamín A 3454 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.2 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Z krupice a osoleného mléka uvaříme kaši a necháme ji vychladnout. 
- 
                                2Zatím, co nám kaše bude chladnout, drobně nasekáme vařené a okapané maso (nesmí být na kaši), přidáme do kaše. Přimícháme vejce rozšlehaná do pěny, nasekané petrželové natě, směs dle chuti přisolíme a řádně rozmícháme. 
- 
                                3Tuhým tukem vymastíme zapékací mísu, směs do ní urovnáme, pokapeme tukem a upečeme dorůžova. 
- 
                                4Pokrm podáváme teplý i studený. Jako přílohy podáváme saláty. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        