Jablečný punč

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 350 ml Džus jablečný
  • 350 ml Víno červené
  • 1 ks Citrony
  • 1 ks Jablka
  • 1 ks Koření do svařeného vína
  • 6 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 233 kcal
  • Sacharidy 44 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 8 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 44 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 289.7 mg
  • Vláknina 4600 mg
  • Vitamín A 4600 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 55.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Červené víno, džus, cukr a plátky citrónu ohřejeme, přidáme koření do svařeného vína a necháme min. 10 minut louhovat.

  • 2

    Čtvrtky jablek nakrájíme a rozdělíme do sklenic, zalijeme horkým punčem a ihned podáváme.

Komentáře k receptu