Džus Succo di pomodoro

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Bazalka
  • 3 ks Rajčata Roma
  • 4 ks Celer řapíkatý
  • 1 špetka Pepř cayenský
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 22 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 50 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 237.1 mg
  • Vláknina 2824.4 mg
  • Vitamín A 2824.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.1 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá rajčata, očištěný řapíkatý celer a oloupané stroužky česneku dáme do odšťavňovače. Přidáme čerstvou bazalku a vše zpracujeme na šťávu.

  • 2

    Nalijeme do sklenic a poprášíme špetkou cayenského pepře.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu