Bábovka z domácí pekárny
Suroviny
- 50 g Hrozinky
 - 115 g Máslo čerstvé
 - 400 g Mouka pšeničná hladká T 650
 - 75 g Cukr krupice
 - 1 kávová lžička Droždí sušené
 - 0.5 kávová lžička Sůl
 - 3 ks Vejce slepičí
 - 2 polévková lžíce Kandované ovoce
 - 4 polévková lžíce Mléko polotučné
 - 2 polévková lžíce Voda pitná
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 306 kcal
 - Sacharidy 43 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 66 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 87.7 mg
 - Draslík 66 mg
 - Vláknina 3175.6 mg
 - Vitamín A 3175.6 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vlažné mléko, vodu, změklé máslo, vejce, sůl, cukr, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program.
 - 
                                2
Před ukončením hnětení přisypeme omyté a osušené hrozinky a kandované ovoce.
 - 
                                3
Po ukončení celého programu necháme bábovku vychladnout a můžeme podávat.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                            




