Asijská zelenina s mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 528 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 44 g
 - Sodík 19 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 619 mg
 - Vláknina 10140 mg
 - Vitamín A 10140 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 48.5 mg
 - Vitamín E 9.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozehřejeme si pánev a jednu dvě minuty na ní pražíme mandle za neustálého míchání. Poté dáme stranou.
 - 
                                2
Na pánev nyní nalijeme olej a dáme si smažit nadrobno pokrájenou cibuli, aby změkla. Po minutě přidáme žampiony pokrájené na plátky, fazolové lusky, kukuřici a na nudličky nakrájenou papriku. Zeleninu restujeme dvě až tři minuty.
 - 
                                3
Do pokrmu přidáme kokosové mléko, kari pastu, hrášek a mandle. Mícháme, dokud se polovina nalitého mléka neodpaří. Ihned poté podáváme.