Jáhlová kaše s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 359 kcal
 - Sacharidy 48 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 257 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 48 g
 - Cholesterol 12.1 mg
 - Draslík 160.3 mg
 - Vláknina 11475 mg
 - Vitamín A 11475 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci rozehřejeme sádlo, na kterém zpěníme drobně pokrájenou cibuli.
 - 
                                2
Potom k ní přidáme dobře propláchnuté a odkapané jáhly a spolu s cibulí je smažíme tak dlouho, aby nám jáhly nasály tuk.
 - 
                                3
Pak k nim opatrně přilijeme horkou vodu, osolíme podle chuti a pod pokličkou vaříme při mírné teplotě 30 minut.