Pikantní jáhlová kaše
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 504 kcal
 - Sacharidy 63 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 199 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 51 g
 - Cholesterol 40 mg
 - Draslík 209.9 mg
 - Vláknina 12636.7 mg
 - Vitamín A 12636.7 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1565.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jáhly propláchneme vroucí vodou, scedíme, zalijeme mlékem, posypeme nasekanou feferonkou, osolíme a za stálého míchání uvaříme na hustou kaši.
 - 
                                2
Vaříme přibližně 20 minut. Před dokončením vaření, kaši dochutíme pepřem a jemně nastrouhanou citrónovou kůrou. Na pánvi rozpálíme máslo, na něm osmahneme na tenké plátky nakrájenou cibuli. Tu vmícháme do kaše.
 - 
                                3
Ihned servírujeme.