Škvarková bublanina

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Sádlo škvařené
  • 1 kávová lžička Majoránka
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 5 ks Brambory vařené
  • 4 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 hrst Vepřové škvarky
  • 2 hrst Pšeničná krupice
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 252 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 374 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 436.4 mg
  • Draslík 385.6 mg
  • Vláknina 4265.3 mg
  • Vitamín A 4265.3 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.5 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vařené brambory nastrouháme a přidáme krupici, škvarky, vejce a žloutky. Okořeníme majoránkou, solí a pepřem. Vše promícháme.

  • 2

    Směs naneseme na plech vymazaný sádlem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Komentáře k receptu