Topinky s fazolemi a česnekem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 312 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 1083 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 331.2 mg
 - Vláknina 13735 mg
 - Vitamín A 13735 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazole z konzervy scedíme, česnek oloupeme a nakrájíme na plátečky, 1 stroužek dáme stranou, rozmarýn posekáme. V pánvi rozehřejeme trošku olivového oleje, přisypeme plátečky česneku a osmažíme dorůžova. Přidáme fazole, podusíme a odstavíme. Zakápneme octem, osolíme, opepříme a rozmačkáme.
 - 
                                2
Ciabattu nakrájíme na plátky, opečeme nasucho v topinkovači, potřeme 1 stroužkem česneku, panenským olejem a vyskládáme na servírovací talíř. Na topinky naneseme horkou fazolovou směs, posypeme rozmarýnem a podáváme.