Celerová remuláda

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 ks Celer bulvový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • 1 polévková lžíce Ocet vinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 302 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 553 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 10.9 mg
  • Draslík 1044 mg
  • Vláknina 12959 mg
  • Vitamín A 12959 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.4 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Celer oloupeme a nakrájíme na tenké nudličky - nestrouháme.

  • 2

    Přidáme hořčici, olej, ocet, sůl, pepř a špetku cukru. Vše dobře promícháme.

  • 3

    Do remulády můžeme podle chuti přidat trochu majonézy.

Komentáře k receptu