Česneková omáčka s feferonkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 50 ml Olej olivový
  • 1 ks Feferony
  • 3 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 234 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 52.6 mg
  • Vláknina 525 mg
  • Vitamín A 525 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupaný česnek nakrájíme na tenké plátky a mírně osmahneme na oleji. Přidáme očištěnou, na kostičky nakrájenou feferonku a ještě chvíli společně opékáme.

Komentáře k receptu