Dip z rajčat a koňaku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 400 g Rajčata
  • 0.5 kávová lžička Tabasco
  • 2 kávová lžička Koňak
  • 1 ks Citrony
  • 2 polévková lžíce Hořčice
  • 4 polévková lžíce Zakysaná smetana
  • 3 polévková lžíce Estragon
  • 3 polévková lžíce Kerblík
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 165 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 42 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 6.8 mg
  • Draslík 1354.9 mg
  • Vláknina 13999 mg
  • Vitamín A 13999 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 74.6 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata omyjeme a zbavíme slupky, dužinu nakrájíme na malé kousky.

  • 2

    Najemno nasekáme omytý estragon a kerblík.

  • 3

    V míse smícháme hořčici, dle chuti šťávu z citronu, koňak, smetanu a tabasco, přimícháme připravená rajčata, kerblík a estragon. Necháme krátce vychladnout a můžeme servírovat.

Komentáře k receptu