Dip z třešňových rajčátek

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 500 g Rajčata
  • 100 g Cukr krupice
  • 100 ml Ocet vinný
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 543 kcal
  • Sacharidy 131 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 266 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 131 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1358.9 mg
  • Vláknina 15769 mg
  • Vitamín A 15769 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 72.5 mg
  • Vitamín E 2.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji opečeme nadrobno pokrájenou cibuli a česnek, přidáme přepůlená rajčata, cukr, ocet, sůl a pepř. Vaříme cca 15 minut do zhoustnutí.

  • 2

    Necháme vychladnout. Podáváme k burgrům.

Komentáře k receptu